Dudić: Radnik je nezasluženo slavio

Trener GOŠK-a iz Gabele

Dudić: Radnik je nezasluženo slavio

GOŠK iz Gabele je u okviru 8. kola Premijer lige BiH poražen na gostovanju kod Radnika rezultatom 1:0.

Ekipa koju vodi Feđa Dudić igrala je s igračem manje od 28. minute, ali je svejedno na terenu stajala vrlo dobro, međutim bilo je to nedovoljno za nešto više u Bijeljini. Na kraju su domaći slavili s 1:0.

"Čestitam Radniku na pobjedi, mada je po meni, sudeći po prikazanom, potpuno nezasluženo. Mi smo i sa igračem manje imali bolje prilike, fulali smo prazan gol, Ereiz je izašao jedan na jedan... Radnik nije imao niti jednu stopostotnu šansu, gol su dali iz penala, ali moram vidjeli je li uistinu i bio. Žao mi je, moji momci su dali sve od sebe, bili su ravnopravni", kazao je Dudić.

Naredno kolo za GOŠK donosi meč protiv Mladosti.

"Igrači će dobiti nekoliko slobodnih dana da se regenerišu, a već od utorka krećemo s pripremama za Mladost. Nadamo se da ćemo spremni i kompletni dočekati taj meč", istakao je Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Nakon osam odigranih utakmica GOŠK ima šest bodova na kontu.

Top Komentari

omer
Naravno da je nezasluzeno. Po prikazanoj igri Gosk je zasluzio sva 3 boda. Ali nisu imali srece,jer lopta prosto nije htjela u gol. Remi je bio najrealniji ishod ovog meca,ali sudac se pobrinuo da ne bude tako. Posto je vidio da Radnik ni sa igracem vise ne moze postici gol,onda su im svirali penal. Sramota od sudjenja.
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti