Dobre vijesti za navijače Veleža: Nusmir Fajić još dvije i pol godine u Mostaru
Nusmir Fajić će unatoč mnoštvu ponuda i u idućim sezonama nositi Veležov dres.

Sjajni napadač produžio vjernost Rođenima

Dobre vijesti za navijače Veleža: Nusmir Fajić još dvije i pol godine u Mostaru

Iako se od završetka prvog dijela sezone govorkalo i špekuliralo kako će Nusmir Fajić sjajni napadač Veleža promijeniti sredinu, čelništvo mostarskog kluba održalo je obećanje i Fajića ostavilo u Veležovom dresu.

I ne samo to. Uprava mostarskog kluba danas je nakon produženja ugovora s kapetanom Denisom Zvonićem osigurala da Nusmir Fajić i iduće dvije i pol sezone provede u crvenom dresu. Naznaka je ovo sve ozbiljnijih ambicija FK Velež da i po sve izvjesnijem plasmanu u PL i u elitnom razredu bh nogometa ne igra sporednu ulogu.

Ovaj robusni napadač iz Bosanske Krupe skupio je veliko međunarodno iskustvo igrajući za rumunsku Craiovu, Dinamo Minsk, slovenačke klubove Muru i Maribor, te kineski XJ.T. Leopard. Iako se pričalo o kineskim milionima i sjajnim ponudama europskih i domaćih klubova Fajić je prepoznao ambiciju mostarskog kluba te će na veliku radost navijača Veleža i naredni period provesti u FK Velež.

Fajić je u 14 utakmica za Rođene u ovoj polusezoni postigao čak 18 golova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Nastavi majstore samo tako.
4 0
Belajsuz1989
Ako Bog da jos ovoliko da zabije ;)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi