Dobro došli u BiH: Kanta za smeće poletjela prema klupskom fotografu
FOTO: Kanta za smeće leti prema oficijelnom fotografu FK Vitez.

Nemile scene u Kiseljaku

Dobro došli u BiH: Kanta za smeće poletjela prema klupskom fotografu

Danas su u sklopu 7. kola Druge lige Zapad snage odmjerili NK Kiseljak i FK Vitez, ali ovu utakmicu nije obilježio fudbal.

Naime, Vitez je nakon prvog poluvremena vodio sa 2:1, a utakmica je prekinuta u 52. minuti nakon što su se fudbaleri dva tima blaže sukobili na terenu. Sudac je povukao igrače u svlačionicu, a meč je nakon 10-ak minuta nastavljen i igrač Kiseljaka Tomić je dobio direktan crveni karton.

Na tribinama stadiona u Kiseljaku vladala je vrlo napeta atmosfera od starta susreta, a očevici tvrde da su domaće pristalice konstantno provocirale i vrijeđale goste iz Viteza.

Navijači Kiseljaka nisu poštedjeli ni klupskog fotografa FK Vitez, prema kojem je u jednom trenutku poletjela - kanta za smeće.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Zaista se u nižim bh. ligama može svašta vidjeti, ali bacanje kante za smeće u teren je vjerovatno nešto s čim se, barem u posljednje vrijeme, baš i nismo susretali.

Top Komentari

kommando88
Šta drugo očekivati od latina koji su šurovali četnicima
33 14
Mirza Klisura
ja sam igrao danas ovo utakmicu,toliko su prljavi svi u kiseljaku od igraca do navijaca ,boze sacuvaj
26 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi