Dobro poznati dvojac vodit će ekipu Slobode u narednom periodu?

Osmanhodžić i Jahić

Dobro poznati dvojac vodit će ekipu Slobode u narednom periodu?

Edmir Škorić

FK Sloboda je ostao bez trenera, pošto je Gradimir Crnogorac danas podnio ostavku, a uprava istu usvojila.

Crnogorac je odlučio napustiti Slobodu nakon dva poraza u proljetnom dijelu šampionata. Prvo je njegov tim izgubio od Tuzle City s 2:0, zatim od Olimpika jučer na Koševu istim rezultatom.

Ekipa će sutra u 15 sati trenirati u Bukinju, a trening će predvoditi Adnan Osmanhodžić i Adnan Jahić.

Njih dvojica vodit će naredne treninge i najvjerovatnije će predvoditi Slobodu s klupe u meču 22. kola Premijer lige protiv Veleža na Tušnju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda trenutno ima 22 boda i zauzima osmo mjesto, te još uvijek nije sigurna u optanak, budući da Olimpik, koji je u opasnoj zoni, ima šest bodova manje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shojich07
Ovo je neka zaj...ncija na račun Slobode. Ova dvojica će zakucati "posljednji ekser u sanduk" premijerligaškog života Slobode
7 1
realista1982
Znaci predali smo se...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi