7

Komentari (7)

Belajsuz1989
Henry je legenda ...a imali su tada strasnu generaciju
Gunner
Kako mi fali ovo vrijeme...
King_Kenny
...strasna ekipa je ovo bila,tada se igralo na onom starom Highburyju ciji je teren imao manje dimenzije od ovih velikih stadiona,igrali kratke pasove,lopta je isla kao na fliperu,u gol ti se usetaju...imao sam osjecaj da nema ekipe kojoj oni ne mogu 5 komada uvaliti...kada je Liverpool igrao protiv njih samo sam se nadao da se ne obrukaju...te sezone je Henry zabio onaj cuveni gol u pobjedi protiv Liverpoola 4:2,kada je driblingom iscasio kicmu Carragheru...
BetonskiMozgovi
Uh, jedan od najboljih napadača u historiji?
King_Kenny
@BetonskiMozgovi ...ko kaze da nije,taj nije gledao Thierry Henryja,a to kazem kao navijac Liverpoola.
bhodzic
@BetonskiMozgovi normalno da je jedan od najboljih. To što ti pratiš fudbal zadnjih 5 godina je tvoj problem
BetonskiMozgovi
U pravu si ti, jedan od najboljih kad recimo gledamo najboljih 50-tak napadača u historiji. A što se tiče praćenja i igranja fudbala, ja kad sam fudbal pratio, ti si skupljao sličice i igrao se barbikama.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti