Dok drugi bježe, "Bambi" pakuje kofere za Kinu

Tošić postigao dogovor sa kineskim klubom

Dok drugi bježe, "Bambi" pakuje kofere za Kinu

Čim je koronavinus "buknuo" u Kini, svi koji su imali tu mogućnost su napustili ovu zemlju.

Ipak, ima i onih kojima opasnost od pomenutog virusa ne predstavlja prepreku. Jedan od njih je i Zoran Tošić (32).

Tošić je još uvijek zvanično fudbaler Partizana, ali mediji u komšiluku pišu da je popularni "Bambi" danas i zvanično postigao dogovor sa kineskim Taizhou Younda FC-om.

Iskusni ofanzivac će se jako brzo zaputiti ka Kini, a u postoji mogućnost da u svom novom klubu bude predstavljen već sutra.

Inače, Taizhou Younda se takmiči u drugom rangu kineskog fudbala.

Zoran Tošić je karijeru počeo u Proleteru iz Zrenjanina, da bi nakon toga nastupao za Banat, klub iz istkog grada. Prvi put je dres Partizana obukao 2007. godine, a dobre igre na "JNA" su ga prodale u Manchester United. Ipak, u Unitedu se nije naigrao, a tokom karijere je igrao još za Koln i CSKA - upravo se nakon sedam godina u CSKA na ljeto 2017. vratio u Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti