Grobari postrojili igrače Partizana na treningu!

Poslali im jasnu poruku

Grobari postrojili igrače Partizana na treningu!

A. Čaušević

Najradikalnija grupa navijača FK Partizan "posjetila" je fudbalere beogradskog tima na jučerašnjem treningu. 

Partizan je prethodnog vikenda odigrao loše na gostovanju kdo Bačke Topole, bilo je 1:1 uz gol Natcha iz penala u sudijskoj nadoknadi.

Parni valjak će danas igrati protiv Proletera, a u nedjelju ih očekuje gradski derbi sa Crvenom zvezdom zbog čega su Grobari odlučili da ih posjete na treningu.

Oko 20-ak navjernijih pristalica "Crno-belih" je stiglo u trening kamp u Zeminu gdje su obavili razgovor sa trenerom Savom Miloševićem i ostalim igračima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Našu podršku će imati, ali hoćemo da ginu za sveti grb koji nose na grudima, a ne da igraju kao babe i traže izgovore. Dosta nam je izgovora o lošim terenima, i izjavama 'zadovoljni smo sa neriješenim rezultatom'. Nećemo da čujemo više takve komentare", poručili su Grobari uz poruku, "Sjeti se legendi što su grb taj nosili, seti se njih – pogledaj nas i jači si!"

Top Komentari

Rekorderi
Zato niko više normalan i ne igra u tim četničkim kaljužama. Čuj postrojili igrače?! Je li bio Sale mutavi hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti