Dok drugi pričaju o njegovom transferu, Cavani već razmišlja o penziji
(Foto: EPA) Edinson Cavani je na ljeto 2013. godine prešao iz Napolija u PSG, a od tada je u dresu Parižana odigrao 265 utakmica i postigao 183 gola

Urugvajac ne miče iz Pariza

Dok drugi pričaju o njegovom transferu, Cavani već razmišlja o penziji

O potencijalnom transferu sjajnog Edinsona Cavanija se špekuliše već neko vrijeme. Ipak, čini se da od toga nema ništa, barem ne prije 2020. godine.

Govorilo se da bi iskusni Urugvajac mogao put Chelseaja, ali i da bi se mogao vratiti u Napoli. Ipak, sjajni napadač ima drugačije planove.

Naime, njegov prioritet je ostati u PSG-u i "ispoštovati" svoj ugovor do kraja.

"Trenutno, mislim ovdje igrati do kraja svog ugovora, a vrlo moguće i do kraja svoje karijere", rekao je Cavani L'Equipeau, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Imat ću pune 33 i približavat ću se svojoj 34. godini kada moj ugovor bude pri kraju. Ne znam da li ću igrati poslije 2020. godine i da li će moj naredni ugovor biti u Parizu, ali ovdje se osjećam dobro i želim završiti svoj trenutni ugovor".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi