Neymar na ljeto napušta PSG?
Iako je prije samo godinu i po dana u rekordnom transferu pojačao PSG, čini se da bi Neymar već na ljeto mogao promijeniti sredinu.

Tri kluba u borbi za potpis

Neymar na ljeto napušta PSG?

E. Oštraković

Čini se kako je odlazak Neymara iz Paris Saint-Germaina sve bliži.

Brazilska zvijezda je sve nezadovoljnija u dresu PSG-a, i izgleda da se vlasnici ali i navijači ovoga kluba polako pripremaju na odlazak igrača kojeg su platili nevjerovatnih 220 miliona eura prije samo godinu i po dana.

Prema navodima španskih medija glavni razlog nezadovoljstva sjajnog Neymara je slab učinak njegove ekipe u Ligi prvaka. Navodno Neymar je svom ocu, koji je ujedno i njegov agent, rekao da razmatra samo tri ponude i to od Manchester Cityja, Real Madrida i Barcelone.

Naredno ljeto će po svemu sudeći biti itekako zanimljivo a čini se da bi moglo donijeti i rušenje novog rekorda u svoti potrebnoj za dovođenje nekog igrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ostaje da se vidi, ukoliko Neymar stvarno odluči da ode, koji klub će biti njegov izbor. Da li će to biti povratak u Barcelonu, odlazak u rivalski Real Madrid ili će odlučiti da zaigra u Premijer ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi