Trener PSG-a zabrinut: Ne mogu biti miran dok ne dođu pojačanja

Ko će pojačati Parižane?

Trener PSG-a zabrinut: Ne mogu biti miran dok ne dođu pojačanja

S. Mlaćo

Iako su lider na tabeli francuske lige, poraz u Kupu od Guingampa donio je mnogo bure u redovima francuskog PSG-a.

Trener Thomas Tuchela bio je razočaran nakon meča, te je istakao da njegovo ionako skupocjenoj momčadi treba pojačanja.

PSG će u Ligi prvaka odmjeriti snage protiv Manchester Uniteda koji igra kao preporođen otkako je na klupu umjesto Josea Mourinha stigao Ole Gunnar Solskajer.

Tuchel ne želi ni pomisliti na eventualno ispadanje.

"Ne mogu mirno spavati dok ne dovedemo pojačanja. U klubu znaju kako razmišljam i uvjeravaju me da će pojačanja uskoro doći. Sve dok se to i ne desi, ne mogu biti miran", jasan je Tuchel.

Odlazi Neymar?

Brazilska zvijezda je sve nezadovoljnija u dresu PSG-a, i izgleda da se vlasnici ali i navijači ovoga kluba polako pripremaju na odlazak igrača kojeg su platili nevjerovatnih 220 miliona eura prije samo godinu i po dana.

Prema navodima španskih medija glavni razlog nezadovoljstva sjajnog Neymara je slab učinak njegove ekipe u Ligi prvaka. Navodno Neymar je svom ocu, koji je ujedno i njegov agent, rekao da razmatra samo tri ponude i to od Manchester Cityja, Real Madrida i Barcelone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naredno ljeto će po svemu sudeći biti itekako zanimljivo a čini se da bi moglo donijeti i rušenje novog rekorda u svoti potrebnoj za dovođenje nekog igrača.

Ostaje da se vidi, ukoliko Neymar stvarno odluči da ode, koji klub će biti njegov izbor. Da li će to biti povratak u Barcelonu, odlazak u rivalski Real Madrid ili će odlučiti da zaigra u Premijer ligi.

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Sta je sa financijskim fair playom?
9 0
Prle
Potrosili nevjerovatne pare na Mbappe i Neymara, a on bi jos neka zimska pojacanja... pa mogao bi ih onda bilo ko trenirati.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi