PSG za Pjanića nudio Juventusu 50 miliona eura i Rabiota
Miralem Pjanić se povezuje s brojnim klubovima, a navodno je u borbu za njegovim uslugama ozbiljno ušao i PSG

Francuski prvak želi sjajnog veznjaka u svojim redovima

PSG za Pjanića nudio Juventusu 50 miliona eura i Rabiota

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Juventusa, Miralem Pjanić, u posljednje vrijeme povezuje se sa brojnim klubovima.

Svaki prelazni rok sjajnog veznjaka inostrani mediji sele iz Torina, pa je tako i ovaj put. Ništa se nije promijenilo.

Prema pisanju talijanskih medija Pjanića u svojim redovima želi vidjeti nekoliko klubova, a navodno je najviše za njegovim uslugama zainteresiran PSG.

Aktuelni francuski prvak je navodno već ispitivao teren, te su Staroj dami ponudili za Pjanića 50 miliona eura i veznog fudbalera Adriena Rabiota, koji je odbio produžiti ugovor sa PSG-om.

Međutim, kako pišu talijanski mediji Juventus je odbio ponudu što nije obeshrabrilo PSG, koji je sprema na ljeto ponovo pokušati dovesti bh. reprezentativca.

Juventus postavio cijenu za Miralema Pjanića

Prema pisanju tamošnjih medija aktuelni šampion Italije je već postavio cijenu za reprezentativca Bosne i Hercegovine i ona iznosi ogromnih 70 miliona eura.

Prema informacijama koje stiižu iz Italije, Miralem Pjanić je dobio slobodu da odluči šta će učiniti na kraju sezone, te ako to želi može napustiti klub, naravno uz odgovarajuću nadoknadu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, veliki interes vlada za sjajnog bh. veznjaka. Izvori bliski Staroj dami iz Torina tvrde da za Pjanića stižu ponude i biće interesantno vidjeti šta će na kraju sjajni veznjak odlučiti.

Miralem Pjanić se prethodnih mjeseci konstantno povezivao sa odlaskom iz redova Juventusa. Povezivao se sa Manchester Unitedom, te španskim velikanima Realom i Barcelonom, a sada se u borbu uključio i PSG.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aaaa1111
jesu sigurno odbili. Juve bi objerucke to prihvatio. Problem je sto ova ponuda nije nikad dosla u Juve.
8 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi