Dok navijači čekaju Arthura Juventus doveo igrača Manchester Cityja

Stigao mladi nogometaš

Dok navijači čekaju Arthura Juventus doveo igrača Manchester Cityja

Esmer Oštraković

Mladi nogometaš Manchester Cityja, Felix Correia, ubrzo će postati novi igrač Juventusa.

On je stigao u Torino, gdje je već obavio ljekarske preglede, te će u narednih nekoliko sati potpisati ugovor sa Juventusom.

Rano jutros pojavio se u Juventusovom trening centru gdje su obavljena sva potrebna testiranja, te je sada sve stvar protokola.

I dok navijači nestprljivo čekaju dolazak Arthura, te ozvaničenje njegovog dolaska, u Juventusu su se odlučili da prvo završe sa mladim Correiom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznato na koliko godina će potpisati ugovor, te da li će ići gdje na posudbu ili će ostati sa prvim timom Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi