Dok Pjanić i društvo treniraju, Ronaldo zabavlja Kineze

Dobio duži odmor

Dok Pjanić i društvo treniraju, Ronaldo zabavlja Kineze

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je trenutno u Kini i tamo je pokazao malo svojih vještina Kinezima, dok su njegovi saigrači iz Juventusa trenirali u New Jerseyu.

Portugalac je nedavno potpisao za Juventus, ali je odletio u Aziju kako bi promovisao svoj brend CR7.

Ronaldo je primjećen kako uživa u društvu omladine u Pekingu, dok su Miralem Pjanić i saigrači radili po uobičajenom planu u SAD-u.

Fanovi u Kini su bili oduševljeni zbog Ronalda, koji će propustiti duel protiv Real Madrida jer propušta američku turneju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U srijedu će Juventus igrati protiv Bayerna, a u subotu protiv Benfice, nakon čega slijedi i duel s Real Madridom. Ronaldo, koji je testiran i ustanovljeno je da ima snagu kao 20-godišnji nogometaš, pauzira zbog Svjtskog prvenstva, a tu su i razne marketinške obaveze.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti