Doktorica iz Beograda nije ostala dužna Diegu Costi: "Neću da se natežem, kako da mu ja budem kriva"

Nakon optužbi napadača Atletica

Doktorica iz Beograda nije ostala dužna Diegu Costi: "Neću da se natežem, kako da mu ja budem kriva"

A. Čaušević

Poznata doktorica Narijana Kovačević reagovala je na komentar Diega Coste o lošem tretmanu prilikom njegovog liječenja u Beogradu. 

Kovačević je poznata po tome da konjskom plancetom uspjeva zaliječiti povrede te tako maksimalno ubrzati proces oporavka. Kontroverzni napadač je kazao kako je srbijanska ljekarska pušila cigarete dok je on bio na elektrošokovima.

"Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu liječenja i otišao kod te doktorice. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali puno se i lagalo. Tačno je da sam išao na terapije, a doktorica je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre toga me strašno bolio mišić, a poslije nisam osjećao nikakav bol", otkrio je Kosta.

Ubrzo je stigao i odgovor iz Beograda. Doktorica Kovačević uopšte nije ostala dužna napadaču Atletico Madrida.

"Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želio. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čovjeku koji od 2014. godine ne igra dobro", rekla je ona za srbijanske medije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Costa kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svjetskom prvenstvu i odigrao je cieli Mundijal, a poslije regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio", naglasila je Kovačević.

U prošlosti su u Beogradu na liječenje dolazili između ostalih Robin Van Persie, Alexis Sanchez, Frank Lampard, Darijo Srna, Dejan Stanković, Luka Modrić, Aleksandar Kolarov i druga zvučna imena.

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Ovi srbi profesionalni prodavaci magle. Bas svi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi