Domaćini bez pardona prema gostima u 14. kolu Druge lige Sjever

Osam pobjeda domaćih ekipa

Domaćini bez pardona prema gostima u 14. kolu Druge lige Sjever

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Sjever odigrani su susreti 14. kola. U svih osam utakmica slavili su domaćini. Budućnost je na svom terenu bila sigurna protiv Čelića 3:0. Strijelci za Banovićane bili su dva puta Jasmin Čehajić i jednom Semir Dedić.

Mladost iz Malešića je savladala NK Odžak 2:0 ( Zaim Nurkić, Meho Duraković), dok je Radnički pogotkom Eldara Juzunovića sa minimalnih 1:0 nadigrao Gradinu.

Dinamo je u Donjoj Mahali pogocima Seada Buljubašića i Josipa Maskaljevića savladalo Lokomotivu 2:0.

Seona je na svom terenu deklasirala Slogu iz Tojšića 5:1. Strijelci za domaće bili su dva puta Sead Havić, te po jednom Muhamed Musić, Muamer Muratović i Ajdin Malkić. Jedini pogodak za goste djelo je Adnana Huremovića.

Tri pogotka viđena si u Mramoru. Mramor je ugostio Prokosoviće i slavio 2:1 ( 2x Edin Bečić - Amar Hasić), a isti rezultat bio je u duelu Svatovca i Priluka (Adel Demirović, Nevres Okačić - Dino Mujkić).

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U duelu dvije Bosne slavila je ona iz Kalesije 2:1. Safet Mujkić je dva puta pogađao za domaće, dok je za goste pogodio Amer Muratović.

Budućnost je prvoplasirana sa 30 osvojenih bodova, Mladost ima 28, a Svatovac 26.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi