Domaćini se obrukali: Romelu Lukaku dobio plaketu sa pogrešnim imenom
Foto - EPA

Nagradu je ipak primio

Domaćini se obrukali: Romelu Lukaku dobio plaketu sa pogrešnim imenom

Midhat Šljivak

Romelu Lukaku bio je danas učesnik sportske konferencije u Dubaiju zajedno sa Miralemom Pjanićem, Cristianom Ronaldom i Joaoom Felixom.

Svi fudbaleri su na kraju konferencije dobili priznanje za učešće, ali domaći su se obrukali ispisujući ime fudbalera Intera na nagradi.

Tako je Belgijanac dobio plaketu na ime Romello Lukaku, što naravno nije njegovo ime, ali Romelu naravno nije pravio nikakve scene već je primio nagradu.

Nije poznato da li je uopšte i vidio da su mu pogriješili ime...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi