Domagoj Vida napravio ludnicu na aerodromu

Počeo navijanje

Domagoj Vida napravio ludnicu na aerodromu

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske doputovala je Zagreb gdje ih čeka veliko slavlje na ulicama glavnog grada ove države.

Igrači Hrvatske su sletjeli u Zagreb prije nekih sat vremena, a igrači su bili u šoku kada su vidjeli da se na aerodromu nalazi skoro pet hiljada navijača. To će biti samo sitnica jer prema pisanju hrvatskih medija na Trgu Bana Jelačića ekspediciju ove selekcije čeka blizu 100.000 navijača.

Na društvenim mrežama mogu se vidjeti mnoga videa sa aerodroma, a jedan je posebno oduševio javnost. Naime, u jednom trenutku kada su igrači već bili u autobusu Domagoj Vida je tražio tišinu navijača, a zatim je zapjevao navijačku pjesmu "Moja Domovina", te je nastao pravi haos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi