Saša Domić novi igrač Veleža

Još jedan defanzivac

Saša Domić novi igrač Veleža · Zvanično

E. Oštraković

Fudbalski klub Velež danas je predstavio i treće pojačanje u zadnjoj liniji, te je ugovor sa klubom potpisao Saša Domić koji igra na poziciji lijevog stopera i lijevog bočnog fudbalera.

On je u prisustvu direktora Veleža, gospodina Sanjina Alagića, potpisao ugovor koji ga za njegov novi klub veže do 31. maja 2024. godine.

Objavili su to iz Veleža i na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

"Fudbalski klub Velež Mostar obavještava sve svoje članove, navijače i prijatelje Kluba da je Saša Domić od danas i službeno novi igrač našeg Kluba", stoji u objavi.

Domić je karijeru počeo u beogradskom Partizanu, a poslije toga bio je posuđen igrač u Dunavu i Radničkom iz Niša.

Oglasi

Nakon toga igrao je za Žarkov i slovenske Brežice, kao i Lokomotiv iz Sofije i ekipu Krškog, odakle je otišao u Dubravu.

Posljednja ekipa u kojoj je igrao je Dugo Selo, tim koji se takmiči u 2. HNL (treći rang), a sada je postao novi igrač Veleža.

Dolazak Domića znači da će neko od defanzivaca Ikić, Kvakić ili Bajrić sigurno napustiti klub iz Mostara, ali sve će biti dosta jasnije u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Treba istaći da su klub za sada napustili Mehmed Ćosić, Samir Radovac, golman Marko Jovičić, kao i trener Amar Osim kojeg je zamijenio Nedim Jusufbegović.

Nakon jesenjeg dijela sezone u kom je odigrao 18 od 19 utakmica, Velež se nalazi na šestom mjestu Premijer lige BiH s 24 boda. Drugi dio sezone Rođeni otvaraju utakmicom protiv Tuzla Cityja.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Kakav pad će nam doživjeti Velež to je nevjerovatno. Dovodiš člana trećeligaša iz Hrvatske, koji sad ni tu nema mjesta ccccccc
2 0
StarMoVe
Forzza
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi