Livaković i lijepa Helena stigli u Istanbul: Nevjerica u kakvoj "akciji" su Turci snimili Hrvata

Novi golman Fenerbahcea

Livaković i lijepa Helena stigli u Istanbul: Nevjerica u kakvoj "akciji" su Turci snimili Hrvata

Admin Čaušević

Dominik Livaković je stigao u Istanbul nakon što je u četvrtak ujutro potvrđen njegov transfer u Fenerbahce. U tursku metropolu sjajni golman je stigao u društvu supruge Helene. 

Već sedmicama su u Turskoj čekali Livakovića, a konačno su ga i dočekali, pa nije ni čudo što su brojni novinari u stopu pratili njegov korak. 

Međutim, jedan snimak je izazvao posebnu pažnju zbog čega su se Turci našli na udaru kritika. 

Nakon što je izašao iz aviona sa suprugom Helenom, srdačno se pozdravio sa pilotom i stjuardesom, Livaković je zatražio da ode u WC.

Jasno je da se bivšem golmanu Livakovića žurilo da obavi fiziološku potrebu, a kamermani su ga pratili u stopu.

Oglasi

U jednom trenutku se na snimku može vidjeti kako golman podiže majicu te je generalni dojam da su Turci definitivno pretjerali.

Nakon toga je Livaković napustio aerodrom, fotografasiao se sa šalom te je krenuo na ljekarske preglede. 

Dinamu će na ime transfera pripasti devet miliona eura plus milion bonusa te se može reći da je zagrebački klub dobio ono što je i tražio. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hrvatski golman se proteklih mjeseci povezivao sa brojnim evropskim klubovima, ali je Fenerbahce bio najuporniji te je uspješno i završio posao.

Livaković neće imati mnogo problema sa adaptiranjem na novu sredinu pošto ga u svlačionici čekaju Edin Džeko i Dušan Tadić. 

Top Komentari

Brazuka
Vi stvarno ništa normalni. Akcija? Usao u vc. Zaista ovaj medij ide u smeće i odavno nije kao što je bio
5 1
user1676286668
Uspjeli su ga utroat i prodati....konacno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti