8

Komentari (8)

nakopitam
Dinamo u hrvatskoj ko Sarajevo u BiH.
Haha...U čemu to?U prodaji bureka i ćevapa?Čak je i Željo pun "šarenih" igrača završio ispred vas...E baš imate strašnu selekciju i puni ste ko brod...A dovodite igrača koji je prije Ukrajine bio zakovan na klupi kod nas.Stručni kadar u klubu na nivou BH lige.Pobjegli smo vam na kraju evo gledam na tablici 26 bodova a prošlu sezonu 38 bodova.A iduće možda neće biti 20 ali ni puno manje od tog neće biti.A jaka Dinama.Juniori Dinama su jači...Samo se vi oslonite na BH nogomet od trenera do igrača nigdje vas neće biti.Mi kad smo počeli sa selekcijom trenera i igrača iz Hrvatske odmah smo odletjeli u zrak.Jer se pokazalo da je Hrvatski nogomet u ovih 30 godina daleko najbolji na ovim prostorima,Svjetski brend.Ako mislite da ćemo sutra sletjeti s vrha smiješni ste.To su malo čvršći temelji.Ni novih kvalitetnih igrača ni para nikad nam neće nedostajati,hvala Bogu.Još će nama pioniri Dinama iz Sarajeva u leđa gledati.Hvala Sarajevskom Dinamu na odličnoj stručnoj procjeni kvalitete igrača kad nam je podario dragulja zvanog Nemanja!Svaka čast!
nakopitam
Transferi glupane.
nakopitam
Sarajevo kao ubjedljivo najveci klub i jedini sa nekim rejtingom, svaki prelazni rok od prodaje mladih igraca zaradi 4 puta vise novca nego sviostali premijerligasi zajedno! Kraj price
Deepy
plemic
o čemu vi pišete, sa kim poredite livakovića vlasnika srebrene i bronzane medalje sa svjetskih prvenstava. čovjek više vrijedi od cijele pl bih.
Skoro ispada zamalo da je Hrvatska više puta od samostalnosti uzela medalju na prvenstvima nego što su se ostali uspjeli puta plasirati na ta prvenstva.Dva puta treća,jednom druga,sad na finalforeu.A od rata do danas Srbija se dva puta plasirala,BiH jednom,Slovenija jednom i...
Gaston
Sta su im uradili koji *****?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti