12

Komentari (12)

bk123
Opet kriv za prvi go
Elia11
Novinari sa ovog portala haman više prate naše komšijske utakmice nego naše reorezentacije. Skoro svaka treca objava je vezana za Hrvatsku. Pa dokle više to ulizivanje i ponižavanje?? Da nije jadno bilo bi žalosno.
Mel_Glupson
Haman đeko platio i da se o ovom šokcu pišu hvalospjevi kao i o ekselenciji edinu, amrinom bebaču
nightcry
ti navik'o da ti se mami plaća redovno pa misliš svako svakome plaća, bjaži!
Mel_Glupson
To ti je i mama rekla kad sam je isprangijo neki dan .. istu rečenicu je ponovila ,onako znojava,raščupana.. zahvaljuje se na prangiji a novčarku ne vadi..mislim ona se dole novčarka zacrvenila ko paprika a onu drugu ni da ozrači
struja
Dvaput izaso i lobovan,ko krava s mljekom ....
plemic
slažem se sa komentarima prije mene. da je dobar golman nebi zaglavio u bezveznom turskom prvenstvu, branio bi negdje u europi.
BosanskaSvedska
Nista posebno!
user1692778042
Kad realno gledam nije ni top 20..
nightcry
kad realno gledam smrdi ti iz stau na nekoliko kilometara.
user1692778042
Ederson, Alisson, Neuer, Ter Stegen, Sommer, Simon, Llorris, Ramsdale, Raya, Onana, Oblak, Courtois, Kepa, Donnaruma, Martinez, Maignan, Bounou, Pope, Pickford, Sczcezny, Mendy, Mamardiashvili, Kobel, Gulasci, Patricio, Hradecky. Kad ovako gledam nije ni top 30
E.Car
Za grešku protiv Welsa želi da se iskupi protiv Zmajeva!!! Daj novinaru saberi se malo pa daj ponovo!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.