Raiola Barceloni ponudio svog igrača, tvrdi da s njim mogu da riješe financijsku krizu

Donnarumma u Barceloni?

Raiola Barceloni ponudio svog igrača, tvrdi da s njim mogu da riješe financijsku krizu

Edmir Škorić

Prema pisanju novine AS, slavni agent Mino Raiola ponudio je golmana Gianluigija Donnarummu upravi Barcelone.

Milan je u teškoj situaciji kolo prije kraja Serije A, jer mora da slavi u Bergamu protiv Atalante ako želi u Ligu prvaka. Može i bez pobjede, no onda bi se morali poklopiti ostali rezultati, konkretno Napoli ili Juventus bi morali da izgube.

Ukoliko Milan izbori Ligu prvaka, smatra se da će Donnarumma (22) ostati u klubu, a u protivnom - odlazi. Njemu ugovor ističe u junu, a njegov agent već uveliko pregovara s ostalim klubovima.

Bilo je pregovora s Juventusom, a sada je navodno italijanski čuvar mreže ponuđen Barceloni.

Raiola je prijatelj s predsjednikom Barcelone Joanom Laportom, pa mu je ponudio Donnarummu i uz to mu predlaže da na taj način rješava djelimično financijsku krizu u klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dakle, Donnarumma bi kao slobodan došao na Camp Nou, a Barcelona bi onda mogla da proda Marc Andre ter Stegena, koji je jako tražen i na cijeni.

Njemu je prije nekoliko godina, kada je imao samo 16 godina, Siniša Mihajlovć pružio priliku u prvom timu Milana i od tada je neizostavan član matičnog kluba. Ipak, navijači su bijesni na njega zbog nedavnih postupaka - prvo fotografija na kojoj se smije u društvu Pepe Reina poslije teškog poraza Milana od Lazija, a zatim i vijest o navodnim pregovorima s Juventusom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Milan i uz poraz od Atalante ide dalje(moguće),obratite pažnju na to šta pišete.Juventusu sve osim pobjede nije dovoljno ni u jednoj kombinaciji,a i ako pobjede,nije im dovoljno ukoliko Napoli i Milan dobiju po tri boda.Milan uz poraz od Atalante,i remi Juventusa ide u Champions league
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi