Donesena odluka o današnjem programu Serije A

Ipak će se igrati

Donesena odluka o današnjem programu Serije A

Edmir Škorić
Teme:

Postojala je mogućnost da se utakmice 26. kola Serije A otkažu, ali ipak će biti odigrane.

Parma - SPAL je prvi susret današnjeg programa, a iako je trebao da počne u 12:30, više od pola sata se 'vijećalo', a na kraju je donesena odluka da se igra iako je ministar sporta u Italiji tražio odgodu kompletnog prvenstva zbog širenja epidemije koronavirusa.

Duel na Ennio Tardiniju počet će u 13:45, a u toku dana igrat će Milan i Genoa, Sampdoria - Verona, Udinese i Fiorentina te navečer Juventus - Inter.

S obzirom na stanje koje vlada u Italiji i sve veći broj zaraženih, nisu isključene ni neke promjene, ali za sada se čini da ćemo moći da uživamo u nedjeljnim poslasticama Serije A.

Top Komentari

Dtox
Odavno se neigra zbog navijaca svakako. Mjenjaju klubove ko kurv.e. igraju u drugim drzavama u ponoc itd. Danas su fudbaleri samo lovci na pare cast njih par izuzetaka
2 0
adis_D11
Ma sve ok,Ali fudbal bez navijaca nije vise to....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi