Saigrač govorio o Mbappeovom odlasku iz PSG-a, no mnogima se neće svidjeti ono što je rekao

Donnarumma dao svoj komentar

Saigrač govorio o Mbappeovom odlasku iz PSG-a, no mnogima se neće svidjeti ono što je rekao

E. Ganibegović

Kylian Mbappe na ljeto bi trebao napustiti PSG.

Njemu ugovor s francuskim timom ističe na kraju sezone i prema mnogim najavama ovaj sjajni fudbaler trebao bi postati član Real Madrida koji ga odavno želi.

Svoj komentar o cjelokupnoj situaciji je za italijanski list "La Gazzetta dello Sport" dao i golman Parižana Gianluigi Donnarumma, koji ustvari i nije ništa otkrio.

"Imam sjajan odnos s Mbappeom. Međutim, ne govorimo o njegovom ugovoru ili budućnosti - odluka je na Kylianu", kazao je italijanski čuvar mreže, pa dodao:

"Samo znam da smo sretni ovdje u PSG-u. On je pametan tip. Samo on može znati koji je najbolji izbor".

Slika

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima četiri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Ove sezone je na 30 utakmica postigao 20 golova i saigračima podijelio 16 asistencija.

Top Komentari

axel42
Šta tačno ovdje se neće mnogima svidjeti?
3 3
salt_city
Hahaha pa kopirajte vijesti sa evropskih sportskih portala, nadjite prevod nije tesko, umjesto sto ovakve glupe textove sastavljate
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi