8

Komentari (8)

Amansio
Lopta je okrugla kome se ne sviđa neka lupi dislajk. Kao i ova vjest.
Malmi_Suomi
Vidiš haveru sada neće niko namjerno samo zato što si ti rekao to. I tačno, tako nekako ti si rekao neka ti lupi dislajk, e sada neće niko -:))))
Amansio
Neće tebra, jer nitko normalan neće uzet za zlo ono što je rekao Donaruma msm. što se ima kome sviđat ili ne nit je rekao idi, niti je rekao nemoj. Rekao istinu slušaj sebe imaš moju potporu. Al valjda se mora o nečem pisat i dat bombastičan naslov. Moj stari rahmetil dok je radio u novinama, pisao o dizanju pruge i postavci novi šina širokotračnica mjesto uskotračnice. Naslov bio dignuta pruga kod Bileće. U onoj Jugi svi mislili napad na državu ono ništa.
axel42
Šta tačno ovdje se neće mnogima svidjeti?
salt_city
Hahaha pa kopirajte vijesti sa evropskih sportskih portala, nadjite prevod nije tesko, umjesto sto ovakve glupe textove sastavljate
Malmi_Suomi
Pa što čitaš? Ti nešto ko pametan šta si napisao??? Vodi svoja posla čitaj budi ovdje niko ti ne brani ali ehhhhaaaaa polako pašaaaaaa. Lp
salt_city
zaobidji moj komentar
Goran86
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.