Zidane postavio uslov PSG-u: "Želim samo njega i nikog drugog"

Francuz pregovora sa Parižanima

Zidane postavio uslov PSG-u: "Želim samo njega i nikog drugog"

Admin Čaušević

Zinedine Zidane će vrlo vjerovatno postati novi trener PSG-a na kraju sezone. 

Mauricio Pochettino svoj posao ne obavlja baš najbolje, potvrđuje to i nedavno ispadanje u Kupu od Nice pa je dolazak Zidanea sve bliže i bliže.

Za eventualni dolazak na Park prinčeva francuski strušnjak je Parižanima postavio samo jedan uslov, barem tako izvještavaju inostrani mediji.

Daily Mail navodi da je Zidane već zatražio dovođenje ni manje ni više nego Crisitiana Ronalda, slavnog Portugalca koji ne prolazi kroz najbolji period u Manchester Unitedu.

Navodno je tokom pregovora bivši trener Reala od eventualnih pojačanja spomenuo samo Ronalda s kojim je dok su obojica bili članovi Los Blancosa radio odličan posao.

PSG je i ranije pokušavao dovesti Ronalda, ali bezuspješno. Daily Mail sada navodi da i portugalski as nema ništa protiv da igra igra sa Lionelom Messijem i Neymarom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prvo treba sačekati odlazak Pochettina kojeg je Sir Alex Ferguson odredio kao budućeg trenera jer se s dolaskom Ralfa Ragnicka nisu popravili ni rezultati ni atmosfera u ekipi.

Na kraju sezone PSG će ostati bez Kyliana Mbappea koji odlazi besplatno pa neće biti uopšte iznenađenje ukoliko Ronaldo sleti u Pariz.

Top Komentari

user1604155860
Ovaj PSG izgleda da namjerava da igra ligu veterana.
7 1
Humac
Zidan jest dobar trener ali prošlo je vrijeme Ronalda i Messia koji više ne mogu dominirati kao prije na terenu što je jasno vidljivo.U LP je previše kvalitete da uzmu to takmičenje s igračima na zalazu karijere.Prije će je uzeti s Neymarom ili Mbapeom koji je budućnost kluba a ne prestarjele zvijezde.Glup bi bio potez da ode Mbape a ostanu igrači u tridesetim godinama.Nikad prvi neće biti s tom filozofijom.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi