Donnarumma priznao: Bojim se letenja

Još jedan u nizu fudbalera

Donnarumma priznao: Bojim se letenja

Italijanski golman Gianluigi Donnarumma priznao je da se boji letenja. 

Donnarumma je za italijanske medije dao veoma zanimljiv intervju u kojem se dotakao mnogih tema koji nemaju veze sa fudbalom. 

On je, između ostalog, rekao da bi se bavio tenisom da nije fudbaler, ali također i da ga je u posljednje vrijeme sve više strah letenja. 

"Želio sam da budem teniser i možda u narednom životu i budem. Već igram fudbal, tako da bi sljedeći put želio da budem teniser", rekao je Donnarumma pa nastavio:

"Bojim se letenja. To je sigurno normalan strah, ali u posljednje vrijeme se sve više bojim", rekao je Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, najbolji mladi golman na svijetu je otkrio da mu je idol uvijek bio brat i da je još uvijek tako. 

Podsjetimo, Donnarumma se iu posljednje vrijeme sve češće pominje u kontekstu odlaska iz Milana, a nedavno je njegov agent Mino Raiola poručio da je 11 klubova zainteresovano za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi