Donnarumma: Susreo sam se sa sjajnim napadačima, ali uvijek sam se bojao Ronalda

Golman Milana priznao

Donnarumma: Susreo sam se sa sjajnim napadačima, ali uvijek sam se bojao Ronalda

E. Čaušević

Gianluigi Donnarumma već nekoliko sezona je prvi golman Milana iako je tek nedavno proslavio 21. rođendan.

Donnarumma je za Rossonere debitovao sa svega 16 godina i od tog trenutka je prvi golman ovog tima. Prije nekoliko godina bio je na meti navijača nakon što je htio napustiti klub, ali je na kraju odlučio produžiti ugovor do ljeta 2021. godine.

No, ponovo se počelo uveliko špekulisati da će Donnarumma na kraju sezone napustiti San Siro jer nema namjeru da potpiše novi ugovor sa Rossonerima.

Ipak, Donnarumma je ponovo poručio da mu Milan mnogo znači i da je uvijek bio navijač ovog kluba.

"Ove boje mi mnogo znače jer sam odrastao ovdje. Uvijek sam bio navijač Milana i davao svoj maksimum. Uvijek želim da budem što bolji kada branim i tako će biti dok god se budem bavio ovim poslom", rekao je Donnarumma.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, on je odgovorio na pitanje koji je najteži napadač protiv kojeg je imao priliku igrati.

"Susreo sam se sa mnogim sjajnim napadačima, ali uvijek sam se najviše plašio Cristiana Ronalda", dodao je golman Milana.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
al Dzekson ti zabije svaku tekmu hehe
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije