Najavio je da Mendy stiže u Chelsea, a sada je otkrio novu metu londonskog kluba
Foto - EPA

Plavci žele Donnarummu

Najavio je da Mendy stiže u Chelsea, a sada je otkrio novu metu londonskog kluba

M. Šljivak

Edouard Mendy stigao je u ljetnom prelaznom roku u Chelsea i ispostavio se kao pravi potez rukovodstva Plavaca.

Senegalac brani fantastično i pobrao je simpatije navijača tima sa Stamford Bridga, no lako bi se moglo desiti da on ne bude prvi golman naredne sezone.

Čovjek koji je otkrio da Mendy dolazi u Chelsea sada otkriva da je londonski klub počeo pregovore sa golmanom Milana Gianluigijem Donnarummom.

Sjajni golman još uvijek nije potpisao produžetak saradnje sa Rossonerima. U igri za njegov potpis su brojni klubovi, a Chelsea je navodno već počeo pregovore sa 21-godišnjim čuvarom mreže.

U timu sa Stamford Bridgea nadaju se kako će uspješno završiti posao i da će nagovoriti Donnarummu da potpiše za njih narednog ljeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dosta toga se naravno pita i čuveni agent Mino Raiola. On koketira sa mnogim klubovima, a pored Chelseaja u igri su Inter i Juventus.

Donnarumma od Milana traži veću platu od sedam miliona eura, koliko mu klub nudi, te je za sada novac kamen spoticanja u eventualnom dogovoru.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Ima smisla kad prodaju Kepu na ljeto, a Caballero ode u penziju ostaje samo Mendy, tada bi bio dobra zamjena za Donarumu koji bi bio golman za 10tak godina
5 3
nono
Donarumu mogu zaboravit !!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi