Čovjek koji vodi Donnarummin Twitter profil napravio grešku zbog koje je otkaz jedino rješenje

Može se nadati da je samo neko hakovao profil

Čovjek koji vodi Donnarummin Twitter profil napravio grešku zbog koje je otkaz jedino rješenje

E. Čaušević

Nakon nešto duže zimske pauze konačno nam se iduće sedmice vraća Liga prvaka gdje nas u osmini finala očekuje nekoliko spektakularnih duela, a u centru pažnje sigurno će biti okršaj između PSG-a i Bayerna. Prepucavanja navijača su već počela, ali takav haos na Twitter profilu Gianluigija Donnarumme niko nije očekivao i za sve su optužili čovjeka koji se brine za njegov profil.

PSG i Bayern će se već sastati u osmini finala Lige prvaka i nažalost već na početku nokaut faze ćemo ostati bez jednog od ovih klubova, ali sigurno je i da nas u ovom dvomeču čeka pravi spektakl.

Prva utakmica između ovih klubova na rasporedu je već idućeg utorka i to na Parku Prinčeva, a igrat će se od 21 sat.

Prepucavanja između navijača ovih klubova već su uveliko počela na društvenim mrežama, a i na press konferencijama gdje Julian Nagelsmann i Christophe Galtier već šalju "otrovne strelice" jedan prema drugom.

Međutim, čini se da su navijači Bayerna ovaj put otišli dalje kada je u pitanju provociranje protivnika jer francuski mediji navode da su hakovali profil golmana PSG-a, Gigija Donnarumme, nakon sinoćnjeg meča Wolfsburga i Bayerna.

Bayern je na gostovanju kod Wolfsburga uspio da slavi sa 4:2 i pokaže da se na početku drugog dijela sezone nalazi u dosta boljoj formi nego što je to bilo ranije.

Oglasi

Ipak, svi su ostali u šoku kada su vidjeli kakva objava se pojavila na Twitter profilu Donnarumme i odmah se moglo dati do znanja da vjerovatno golman PSG-a nije ni upućen šta se dešava na ovoj društvenoj mreži.

Naime, u toj objavi našle su se fotografije s meča Wolfsburga i Bayerna, a u opisu je pisalo "Velika tri boda su naša".

Naravno, to je odmah izazvalo haos na društvenim mrežama i potogovo među navijačima PSG-a kojima nije bilo jasno šta se dešava. No, ovaj tweet obrisan je samo nekoliko minuta kasnije, ali je već bilo kasno jer je počeo kružiti Twitterom.

Bilo je odmah jasno da je neko hakovao profil golmana PSG-a i da ta objava nije stigla od njega, a on tome nije htio davati nikakav značaj.

Donnarumma se nije oglašavao povodom svega što se desilo na njegovom Twitter profilu. Također, pojavila se špekulacija da Donnarumma i neko iz Bayerna imaju istog menadžera za društvene mreže i da je on napravio slučajno grešku, ali se još uvijek niko nije oglašavao povodom svega što se desilo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/Reinaldodcg9/status/1622480900322734080[/twitter]

Ukoliko se to ispostavi tačnim jasno je da će taj čovjek koji vodi Donnarummin profil na Twitteru sigurno dobiti otkaz jer takve greške se ne praštaju, ali i ne smiju dešavati.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Baš treba biti Nikola Tesla da bi se shvatilo šta se dešava. De nam Čauše objasni... ;):)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi