Đorđević o izjavi Pešića: Nemam portparola

Selektor Srbije demantovao navode da odlazi

Đorđević o izjavi Pešića: Nemam portparola

D. Rakanović

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević oglasio se povodom izjave Svetislava Pešića da će napustiti klupu "Orlova po završetku Eurobasketa. 

“Nikada u životu nisam imao privatnog portparola, ni kao igrač, ni kao trener, ni sada kao selektor. Što sam imao govorio sam javno, lično i nisam krio ništa, pa tako i koliko mi traje ugovor sa Savezom”, rekao je za Blicsport Aleksandar Đorđević.  

Pešić je u intervjuu za Vice.com izjavio da će se Đorđević poslije Eurobasketa povući iz reprezentativne košarke i posvetiti Bayernu iz Minhena. 

Đorđević ima ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije do 2019. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi