Pešić: Đorđević napušta reprezentaciju poslije Eurobasketa

Sve izvjesnije

Pešić: Đorđević napušta reprezentaciju poslije Eurobasketa

Bivši selektor košarkaške reprezentacije Jugoslavije Svetislav Pešić izjavio je da će Aleksandar Đorđević najvjerovatnije napustiti klupu "Orlova" po završetku Eurobasketa.

"Za Sašu je možda dobro da vodi i reprezentaciju i klub, ali kada se završi Evropsko prvenstvo, on se, koliko znam, više neće baviti reprezentativnom košarkom, već samo Bayernom", rekao je Pešić za Vice.com.

On je dodao da bi to bio logičan potez jer je gotovo nemoguće voditi klupsku i reprezentativnu košarku.

"Koliko znam i koliko sam informisan, on ima obavezu da vodi reprezentaciju na Evropskom prvenstvu i nakon toga da se bavi klupskom košarkom, što je sasvim normalno, jer je nemoguće voditi klupsku i reprezentativnu košarku. To je praktično nemoguće", izjavio je srbijanski stručnjak.

Eurobasket na programu je od 31. avgusta do 17. septembra, a selekcija Srbije smještana je u grupu D zajedno sa reprezentacijama Rusije, Velike Britanije, Letonije, Turske i Belgije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi