Đorđević objavio popis Srbije
Foto: EPA

Na listi 24 igrača

Đorđević objavio popis Srbije

Midhat Šljivak

Saša Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, objavio je popis igrača za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Janeiru.

Đorđević je pozvao 24 igrača, a turnir će se igrati od 4. do 9. jula u Beogradu.

Na popisu su Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović, Nemanja Dangubić, Marko Gudurić, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Stefan Jović, Nikola Kalinić, Marko Kešelj, Ognjen Kuzmić, Vladimir Lučić, Milan Mačvan, Stefan Marković, Boban Marjanović, Vasilije Micić, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Nemanja Nedović, Miroslav Raduljica, Marko Simonović, Vladimir Štimac, Miloš Teodosić i Rade Zagorac.

Srbija će na turniru igrati u grupi A sa Portorikom i Angolom, dok su u grupi B Češka, Latvija i Japan.

Pobjednik turnira ostvariće plasman na Olimpijske igre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi