I Haaland može da mu zavidi: Hummels postigao jedan od najboljih golova u karijeri

Volej za pamćenje

I Haaland može da mu zavidi: Hummels postigao jedan od najboljih golova u karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund vode trenutno u gostima protiv Arminije Bielefeld sa 2:0.

Dortmund je znatno oslabljen stigao u Bielefeld, a to se ponajviše odnosi na Erlinga Haalanda koji ponovo ima problema s povredom.

Međutim, očito da to nije problem za goste koji nakon prvog poluvremena vode sa 2:0.

Dortmund je poveo u 30. minuti kada je pogodak s bijele tačke postigao Emre Can. No, najljepši detalj prvog dijela vidjeli smo u 45. minuti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon prekida lopta se odbila na 16 metara gdje je bio Hummels koji je fantastičnim volej udarcem matirao golmana domaćih za 2:0. Zaista prekrasan gol štopera gostiju.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi