Igrači Dortmunda se uhvatili za glavu kada su vidjeli šta je Haaland promašio

Fantastična intervencija stopera Bilbaa

Igrači Dortmunda se uhvatili za glavu kada su vidjeli šta je Haaland promašio

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund igraju trenutno pripremnu utakmicu protiv Athletic Bilbaa.

Njemački klub se punom parom sprema za početak nove sezone, a današnji protivnik im je ekipa Bilbaa koja je nedavno krenula s pripremama.

Utakmica ovih klubova igra se u St. Gallenu, a zanimljivo da Dortmund igra u skoro najjačem sastavu.

Očito je da trener Rose želi što bolje da uvježba ekipu za početak Bundeslige, te je na teren poslao najjači sastav koji je imao na raspolaganju.

Dortmund je dobro ušao u meč i nakon pola sata igre imali su fantastičnu šansu da dođu do vodstva.

Ezkieta je zaustavio udarac jednog od igrača Dortmunda, a na odbijenu loptu natrčao je Haaland i svi su pomislili da je to 1:0 za njemački klub.

Međutim, nakon udarca Haalanda fantastično reaguje Alvarez koji je zaustavio loptu i izbio je, a igrači Dortmunda su se hvatali za glave jer nisu mogli da vjeruju da to nije bio pogodak.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

realno_govoreci
A mi se hvatamo za glavu kada vidimo sta vi pisete
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi