Dosad neviđeno: Griezmann zaustavio akciju i posvađao se sa navijačima Atletica

Nije dobro podnio zvižduke

Dosad neviđeno: Griezmann zaustavio akciju i posvađao se sa navijačima Atletica

M. Šljivak

Nevjerovatna scena dogodila se sinoć na meču španske La Lige između madridskog Atletica i Valencije.

Jorgandžije su slavile u ovom meču sa 1:0, a u nadoknadi ovog meča dogodila se zaista nevjerovatna scena u kojoj je glavnu ulogu imao francuski fudbaler Antoine Griezmann.

Fudbaleri domaćeg tima imali su šansu da krenu prema naprijed i eventualno postignu drugi gol. Međutim, Griezmann je zastao i nije želio krenuti prema naprijed što je izazvalo bijes navijača Atletica.

Počeli su mu zviždati, nakon čega je Francuz šutnuo loptu, te je prstom utišavao navijače sa kojima je krenuo u verbalni obračun.

Ovakvo ponašanje mu navijači Ateltica sigurno neće oprostiti. Vjerovatno će ga i u budućim utakmicama čekati zvižduci na koje očigledno Griezmann nije imun.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi