Došao kao pojačanje, a sada ga vraćaju u matični klub

Moses se nije snašao u Interu

Došao kao pojačanje, a sada ga vraćaju u matični klub

Esmer Oštraković

Uprava Intera nije spremna platiti 12 miliona eura, koliko su dogovorili sa Chelseajom u slučaju da žele da otkupe Vicotra Mosesa.

Tako će, barem kako trenutna situacija govori, Moses morati da se vrati u svoju matičnu ekipu nakon što mu istekne posudba u Interu.

On je u januaru stigao kod Contea u Inter, te je upisao ukupno sedam nastupa, a većinu utakmica ulazio je sa klupe.

Obzirom na sve to, u Interu smatraju da on ne vrijedi tih 12 miliona eura, te da bi to bilo uzaludno trošenje novca na nekog ko će sjediti na klupi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, oni su spremni da ponude Chelesaju dogovor da ponovo ovog igrača pošalje njima na posudbu, te je sada odluka na timu iz Londona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti