Victor Moses ostaje u Interu?

Chelsea spremio popust, Nerazzurri otkupljuju ugovor?

Victor Moses ostaje u Interu?

Inter je u januaru uspio ispuniti želju trenera Contea i na posudbu iz Chelseaja dovesti njegovog miljenika Victora Mosesa.

Iksusni nigerijski krilni fudbaler je stigao na šestomjesečnu posudbu iz Chelseaja s opcijom otkupa ugovora za 10 miliona eura, a Nerazzurri, vjeruje se, imaju želju zadržati Mosesa.

Corriere dello Sport tvrdi da će Inter otkupiti Moesesov ugovor od Chelseaja, a navodno su Plavci spremni dati i popust.

Navodno je londonski klub spreman spustiti prvobitno ugovorenu cijenu kako bi bio siguran da će Inter iskoristiti opciju otkupa ugovora. Inače, Mosesov ugovor sa Chelseajem važi do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Moses je ubrzo nakon dolaska u Inter imao problema sa povredom, ali je stigao skupiti sedam nastupa za Nerazzurre i upisati jednu asistenciju.

Ukoliko Inter otkupi Mosesa, vjeruje se da će Nigerijac na Meazzi potpisati ugovor do 2023. godine.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti