Došli su gledati svoju prvu utakmicu na Anfieldu, a završili su jecajući u suzama ispred stadiona

Tužna priča o dva mala navijača Liverpoola

Došli su gledati svoju prvu utakmicu na Anfieldu, a završili su jecajući u suzama ispred stadiona

S. Pašalić

Liverpool je u petak na Anfieldu razbio Huddersfield sa 5:0, a navijači ovog tima su mogli uživati u sjajnoj igri i golovima.

Ipak, čini se da nisu baš svi bili te sreće pa su tako dvojica mladih navijača Liverpoola jecala ispred Anfielda kada su čuli kako publika sa oduševljenjem slavi golove svog tima.

11-godišnji Adam Spence i njegov mali brat Ryan, putovali su iz Belfasta sa svojim roditeljima kako bi gledali svoju prvu utakmicu u Liverpoolu uživo.

No, dječaci su ostali napolju u suzama nakon što ih je osoba kojoj su platili za karte unaprijed iznevjerila samo 90 minuta prije početka utakmice.

Dok su mama Angela i otac Stephen, očajnički pokušavali dobiti ulaznice, dječaci su slušali u suzama kad je Anfield zaurlao nakon prvog gola Liverpoola u petak protiv Huddersfielda.

Iako su prije skoro godinu dana za četiri ulaznice unaprijed platili 260 funti, porodica je propustila utakmicu i morala se vratiti kući razočarana.

"Ovo je frustrirajuće. Bilo je još gore jer smo došli u Liverpool, a onda kada je utakmica počela i kada je postignut prvi gol, te kada su pjevali: 'You'll Never Walk Alone', dječaci su bili shrvani od tuge", rekli su roditelji dječaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Angela i Stephen su prošle godine sve rezervisali jer su znali da putovanje neće biti jeftino, pa su tako platili unaprijed i za četiri ulaznice.

U Liverpool su stigli u četvrtak i planirali ostati do ponedjeljka, međutim, na kraju su potrošili ukupno 1.000 funti, a većinu vremena su proveli u hotelu vidno razočarani sa svoja dva sina.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Ljudi fudbal shvataju previse ozbiljno. Karte su trebali kupiti preko kluba a ne preko tamo nekog posrednika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi