Douglas Costa lajkao objavu na Twitteru vezanu za Manchester United i pokrenuo lavinu špekulacija

Napušta Juventus?

Douglas Costa lajkao objavu na Twitteru vezanu za Manchester United i pokrenuo lavinu špekulacija

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Douglas Costa u janaurskom prelaznom roku povezivao se s prelaskom u Manchester United, ali je na kraju ostao u Juventus.

Crveni đavoli su prošlog mjeseca pokazali veliki interes za Costu i bili su spremni da pregovaraju s Juventusom, no Stara dama je odmah odbila mogućnost da proda Brazilca. Costa je trenutno van stroja zbog saobraćajne nesreće koju je imao prije nekoliko dana čime je naljutio čelnike Juventusa.

Iako je Juventus u januaru odbio ponudu za ovog ofanzivca čini se da nije nemoguće da ga prodaju na kraju sezone. Navodno, čelnici Stare dame nisu zadovoljni njegovim igrama u ovoj sezoni, a interes Manchester Uniteda vjerovatno je došao u najboljem trenutku.

Italijanski mediji prenose da i Costa ima želju da karijeru nastavi na Old Traffordu, a to je pokazao i aktivnostima na društvenim mrežama. Naime, on je lajkao jednu objavu o špekulaciji da će preći u United čime je izazvao lavinu komentara.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukoliko Juventus odluči na kraju sezone da stavi na transfer listu Douglasa Costu jasno je da će za njega tražiti najmanje 60 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi