Juventus će zamjenu za Dybalu tražiti u jednom od dvojice igrača Reala
Dybala je već ove zime bio blizu prelaska u Madrid

Bit će zanimljivo ovog ljeta

Juventus će zamjenu za Dybalu tražiti u jednom od dvojice igrača Reala

S. Pašalić

Kako prenose talijanski mediji Juventus će zamjenu za Paula Dybalu tražiti u Iscu ili Jamesu Rodriguezu.

Prije nekoliko mjeseci se pisalo da bi Dybala već ove zime trebao napustiti Juventus i preći u Real Madrid, međutim do toga na kraju ipak nije došlo.

Klub sa Santiago Bernabeua međutim nije odustao od dovođenja Argentinca pa se spremaju da na ljeto pošalju veliku ponudu Juventusu, a tim iz Torina će ga pustiti samo ako pronađu adekvatnu zamjenu.

Talijani su već ove zime željeli iskoristiti situaciju oko Isca koji se mnogo muči sa igrama u Realu ove sezone. Igrač se ipak nije odlučio na odlazak iz Madrida, ali to ne isključuje mogućnost da se na ljeto predomisli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane u igru je ušao i James Rodriguez čija se posudba iz Reala u Bayern zakomplikovala a obzirom da je sukobu s trenerom Nikom Kovačem pa u Juventusu razmatraju i opciju njegovog dovođenja.

Sve ovo vodi ka tome da će Real i Juventus na ljeto napraviti veliki transfer, sada je samo pitanje koji od ove trojice igrača će promijeniti sredinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi