Douglas Costa novo pojačanje Milana?

Brazilac neće ostati u Bayernu

Douglas Costa novo pojačanje Milana?

Edmir Škorić

Prema pisanju Tuttosporta, Milan razmatra mogućnost potpisivanja Douglasa Coste do kraja prijelaznog roka.

Brazilac je ljetos stigao u Bayern na posudbu, ali Bavarci su već obavijestili Juventus da nisu spremni otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Stoga je Milan zatražio informacije o 30-godišnjem krilnom nogometašu koji je ove sezone započeo samo šest utakmica u bavarskom dresu i odigrao je ukupno 654 minute u svim takmičenjima.

Rossoneri su zainteresovani da potpišu igrača Juventusa, ali ih je obeshrabrila informacija da igrač ima platu godišnju od šest miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

To bi moglo otjerati Milan od Coste, a na San Siru su i dalje zainteresovani za Floriana Thauvina, krilnog napadača Marseillea, koji bi na ljeto mogao doći kao slobodan igrač.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

_medinic_
Costa je juventusov nemojte ga džaba u milan
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi