6

Komentari (6)

Petraaa
Dobar je Rista, uvjek korektan..
sportskenovosti
Ko je ovaj Abraham?
Ante G.
Da se okanu interneta, mobitela... 21. stoljece, ljudi streme svemiru, vec krecu prva privatna putovanja u orbitu, sve ide nezadrzivo naprijed, tehnologija se razvije neslucenim brzinama. Kriptovalute, metaverse, NFTs, smart home, smart cities, robotika... I onda dodje neko sa sredjom turistickom ( trogodisnja ), obraca se mladima. Pa ludji je onaj ko mu je pitanje postavio. Sta drugo ocekivati nego ovaj odgovor.
Hellas
Malo poznata cinjenica ali Ristic ti je jedan od zescih Eve Online igraca, a sto se tice Metaverse-a pronadji njegov nalog u Second Life-u to ti je Metaverse iz 2003. Zna covjek sta je onlajn ovisnost. Mladji brat mu je ucestvovao u jednoj sezoni BattleBotsa, cijela porodica im je u IT-u.
NKZ1922
Hvala na svemu Rista, pozdrav iz Gradacca! :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti