Delije se odrekle legendarnog Piksija: "Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš"
Foto - Twitter

Nevjerovatna scena

Delije se odrekle legendarnog Piksija: "Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš"

M. Šljivak

Navijači Crvene zvezde 'Delije' odrekli su se klupske legende i aktuelnog selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija.

Legendarni fudbaler je od 1986. do 1990. godine nosio dres beogradskih crveno-bijelih. Ima status legende kluba, ali ne i u glavama navijača Zvezde.

Za njih je izdajnik i to su mu jasno poručili transparentom na utakmici Kupa Srbije protiv Partizana.

"Nikad nije bila tvoja, ti nikad nisi bio naš, decenijskog potopa posle tebe sjeća se svaki zvezdaš. Sajonara", pisalo je na transparentu navijača Crvene zvezde uz znak prekrižene šolje za kafu.

Foto - Telegraf 

Za njih očigledno Piksi nije dobrodošao na stadion i zaista je nevjerovatno da su se na ovakav način odrekli legende kluba.

Piksi je za Zvezdu odigrao 120 utakmica i postigao je 54 gola.

Top Komentari

King_Kenny
...sto vise vijesti o ovom chetaljskom klubu ciji navijaci velicaju ratne zlocince.
15 4
Zulfikar
Sve sama svetosavsko opancarska šubaradija I guslarska djikanija. Zadrta barbarska marva raštelovanih mozgova kao posljedica konzumacije enormnih kolicina slanine, čvaraka I naravno rakije brlje.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi