Skandalozni Piksi ubrzo je bio manji od makova zrna
Sramotno ponašanje srbijanskog selektora Dragana Stojkovića Piksija

U očaju

Skandalozni Piksi ubrzo je bio manji od makova zrna

Midhat Šljivak

Srbija i Švicarska u Dohi igraju zaista fenomenalan meč u borbi za plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva, a u glavnoj ulozi na ovom susretu je selektor Orlova Dragan Stojković Piksi.

Dragan Stojković Piksi razočarao je ljubitelje fudbala užasnim i skandaloznim ponašanjem na meču protiv Švicarske.

Selektor Srbije psovao je šiptarsku majku reprezentativcima Švicarske i razočarao je sve one koji su ga cijenili i poštovali širom bivše Jugoslavije.

Piksi je psovao nakon gola svoje reprezentacije, ali kada je njegova selekcija primila drugi gol postao je manji od makova zrna.

Stojković je zalegao na klupu. Bio je miran kao da su mu se sve lađe potopljene, a na samom otvaranju drugog poluvremena ponovo je pao u očaj.

Oglasi

Švicarci su uspjeli zabiti i treći gol za prednost od 3:2. Remo Freuler je pogodio nakon fenomenalne akcije za veliku prednost Švicaraca.

Srbiji večeras u ovom meču igra samo pobjeda. Za sada su od nje veoma daleko i Orlovi su u zaista teškoj situaciji.

Sastavi za večerašnji odlučujući meč izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Srbija: Milinković-Savić, Milenković, Veljković, Pavlović, Živković, Lukić, S. Milinković-Savić, Kostić; Tadić; Mitrović, Vlahović.

Švicarska: Kobel, Widmer, Akanji, Schar, Rodriguez, Freuler, Xhaka, Shaqiri, Sow, Vargas, Embolo.

Top Komentari

King_Kenny
...g*vno chetaljsko,smrdljivo.
9 0
Sjedi keru lajavi. Smeće karpatsko
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi