Reakcije Srba: Tadić hladan; Stojković glasan: "To pitaj njih čovječe"; Rajković: "Nije istina"
Foto: Kurir

U Beograd su doputovali u srijedu navečer

Reakcije Srba: Tadić hladan; Stojković glasan: "To pitaj njih čovječe"; Rajković: "Nije istina"

Admin Čaušević

Ekspedicija reprezentacije Srbije se u Beograd vratila u srijedu navečer, a na aerodromu ih je dočekao veliki broj novinara. Srbijanskoj "sedmoj sili" je naravno najzanimljiviji bio Dragan Stojković.

Nakon ispadanja sa Eura mnogo se pričalo o stanju u srpskom fudbalu te mogućim promjenama koje slijede. Upravo iz tog razloga nije iznenađenje zašto je Stojkoviću postavljeno pitanje o smjeni.

"Hajdemo sljedeće pitanje", bila je kratka Stojkovićeva reakcija poslije čega je odlučio da prozove novinare te je poručio da prema njegovom mišljenju Orlovi nisu bili loši.

"Čekali ste neuspjeh, izvolite, udarajte, pljujte vrijeđajte. Čekali ste, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku vrstu interesovanja", počeo je Piksi te nastavio:

"Po tebi smo loši, po meni nismo. Ne možeš da kažeš da se momci nisu borili i da nisu izgarali, a to je najvažnije u sportu. Borili su se momci, kapa dole.

"Nemojte da dirate reprezentaciju, jer je ona dala svoj maksimum. Što se kritika tiče, slobodno kritikujte, ja sam tu da primam udarce".

Oglasi

"Ja sam najodgovorniji, ja donosim odluke. Sve što sam uradio, uradio sam najbolje po tim. Od treninga, priprema utakmice, do analiza protivnika, do svega što je u opisu posla."

"Samo se malo smirite sa pitanjima, nije ovo riality program. Ne treba senzacije praviti. Ja sam ponosan na momke kako su predstavili Srbiju.

"Ne zaboravite, 90 odsto ljudi u Srbiji je smatralo da ćemo "popiti" pet ili šest golova od Engleza."

Tadić po dolasku u Srbiju nakon Eura; Foto: Kurir

Tokom turnira najviše nedoumica je bilo sa kapitenom Dušanom Tadićem koji je u nekoliko navrata kritikovao Stojkovića.

Ipak, reakcija prilikom izlaska iz aviona i prolazak kroz hodnik iskusnog veznjaka je bila takva kao da se ništa nije desilo.

Oglasi

Počelo se govoriti i mogućem bojkotu reprezentacije od strane pojedinih fudbalera dok je Stojković selektor.

"Pa to pitaj njih, čovječe. To kad vidim zvaničnu izjavu, te informacije i dezinformacije neću da komentarišem. Pravite probleme gdle ih nema."

Među navodnim "buntovnicima" našao se golman Predrag Rajković koji je demantovao dezinfromacije.

"Umoran sam. Razočarani smo, ali biće bolje. Nije, nije istina da neću da igram dok je Piksi selektor", kratko je poručio golman Mallorce.

Tek u narednim danima je za očekivati konkretne poteze FS Srbije i smjenu Stojkovića za koju mu je navodno već rečeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi