"Drago mi je da vam se sviđaju moje kopačke, ali možemo li prvo pričati o izrazu lica Phila Jonesa?
Proteklih godina Phil Jones se često suočavao sa ismijavanjem na društvenim mrežama, ali jednostavno, njegovo lice privlači veliku pažnju (Foto: EPA)

Michy Batshuayi ismijava defanzivca Uniteda

"Drago mi je da vam se sviđaju moje kopačke, ali možemo li prvo pričati o izrazu lica Phila Jonesa?

M. Šljivak

Napadač Valencije Michy Batshuayi poznat je po veoma zanimljivim objavama na društvenim mrežama.


Sinoć je ovaj sjajni fudbaler odigrao jako dobar meč protiv Manchester Uniteda, a pažnju su privukle i njegove kopačke na kojima se našao šišmiš.

Kopačke su naravno privukle pažnju i dopale su se mnogima, a Belgijanac je nakon čestitki za ovako lijep ukras, oduševio sve šaleći se na račun defanzivca Uniteda Phila Jonesa.

"Drago mi je što vam se sviđaju kopačke, ali možemo li prvo pričati o izracu lica Phila Jonesa?", napisao je napadač Valencije.

Jones je od ranije poznat po veoma zanimljivim izrazima lica dok je u igri, a takvi izrazi su često predmet šala na društvenim mrežama.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije