"Drago mi je što Cristiano Ronaldo nije dao gol protiv nas"

Hysaj kaže da borba za titulu nije odlučena

"Drago mi je što Cristiano Ronaldo nije dao gol protiv nas"

Nakon osam odigranih kola, Juventus ima maksimalan broj bodova i sve su prilike da će stići do nove titule u Italiji.

Međutim, mnogi smatraju da borba za Scudetto ipak još nije odlučena, a jedan od njih je i fudbaler Napolija Elseid Hysaj.

"Juventus ima šest bodova više od nas, ali rani je dio sezone i zaista nije još ništa gotovo. Možemo se nositi s njima, kao i sa svakom ekipom u Evropi. Nedavno smo pobijedili Liverpool, što znači da možemo sve samo ako smo pravi", rekao je Hysaj.

Napoli je nedavno izgubio od Juventusa sa 3:1 na utakmici na kojoj je briljirao Cristiano Ronaldo. Iako nije postigao niti jedan gol, Portugalac je praktično bio zaslužan za sva tri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Čuvao sam ga i drago mi je što nam Cristiano Ronaldo nije zabio gol. Tačno je da je imao asistencije, ali statisfakcija mi je što se nije upisivao u strijelce te večeri", rekao je albanski fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti