Dragutinović: Naša pobjeda je mogla biti i ubjedljivija

Junak pobjede Drine nad Tekstilcem

Dragutinović: Naša pobjeda je mogla biti i ubjedljivija

Samir Mlaćo

Nogometaši Drine iz Zvornika u 3. kolu Lige za prvaka Prve lige Republike Srpske savladali su Tekstilac Kort sa sigurnih 3:0. Dva pogotka za domaći tim postigao mladi Nemanja Dragutinović koji je bio nezaustavljiva enigma za odbranu Tekstilca.

Prvo je pogodio za vodstvo u 24. minuti, a zatim iza konačnih 3:0 u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena.

"Mislim da smo bili bolji protivnik od prve minute i da smo na kraju zasluženo slavili. Konačno smo ušli maksimalno skoncentrisano u utakmicu i to nam se vratilo na najbolji način. Sve u svemu jedna sasvim dobra utakmica koju smo mogli dobiti i sa ubjedljivijim rezultatom. Zadovoljan sam igrom cijele ekipe koja je bila na jednom visokom nivou. Sretan sam zbog dva postignuta pogotka i nadam se da ćemo ovaj ritam održati do kraja sezone", kazao je Dragutinović za SportSport.ba.

U narednom kolu Drina će na svom stadionu ugostiti lidera Zvijezdu 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi