"Ukleti" Drake uložio milion dolara na finale Mundijala i tako razbijesnio navijače

Protivnici polako mogu slaviti

"Ukleti" Drake uložio milion dolara na finale Mundijala i tako razbijesnio navijače

Esmer Oštraković
Teme:

Kanadski muzičar Drake poznat je kao strastven kladioničar, te mu je klađenje postalo opsesija toliko da zna uplatiti jako lude cifre na određene događaje.

Drake je prije nekoliko mjeseci odlučio uložiti 833.333 dolara na utakmice između Leedsa i Arsenal, te Real Madrida i Barcelone.

On je tada kao pobjednike vidio Arsenal i Barcelonu, ali se na kraju razočarao zbog ishoda jedne od ove dvije utakmice.

Arsenal je tada savladao Leeds, ali je Barcelona poražena od Real Madrida, te je Drake uzalud "bacio" novac na ove utakmice.

On je poznato kao "uklet" čovjek jer njegove prognoze se gotovo nikada ne ostvare, a danas je uradio nešto zbog čega će ga navijači Argentine proklinjati.

Naime, Drake je odlučio da uplati čak milion dolara na utakmicu između Argentine i Francuske, a sav novac stavio je na pobjedu Argentinaca.

Uzmemo li u obzir to da se njegove prognoze skoro nikada ne ostvare, Francuzi bi polako već mogli početi slaviti novi naslov prvaka svijeta.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Ipak, Argentinci se nadaju da će njihov tim danas pobjediti, a Drake se nada da će se skinuti to praznovjerje sa njegovog imena.

Šta će se na kraju desiti ostaje da vidimo kada utakmica bude odigrana, ali je sigurno da će Drake biti ismijavan ukoliko Argentina ne ostvari pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi